Slide background

Benvinguts/des a l’AMPA Can Parera

Què fem a l’Ampa?

Aquesta pregunta ens la fem totes les famílies quan els nostres fills s’inicien a l’escola. Ho voleu saber? Segur que sí, doncs us ho expliquem:

  • Som el vincle d’unió amb la família-escola, un òrgan col.laborador amb les famílies i a la vegada amb l’escola.
    Com? Coordinant Pares Delegats, Comissió de Menjador, Comissió de festes, Comissió de Cavalcada de Reis Mags, Comissió de Reutilització….
  • Gestió de la compra de llibres i de la reutilització de llibres: l’escola encarrega el material que s’ha de fer servir per l’alumnat durant el curs, (que inclou llibres i material didàctic), gestionar el pagament a les editorials es funció de l’Ampa.

    Amb Reutilització, les funcions de l’Ampa s’amplia amb la supervisió dels llibres que son socialitzats (llibres de lectura, llibres de consulta(diccionaris, atles, …) llibres de text que es fan servir a (‘aula,…), això suposa un treball de manteniments dels llibres tant per dintre com per fora (folrà els llibres nous i tornar-los a folrà si s’escau els llibres fets malbé).

    Si hi ha un deteriorament important, s’ha de fer responsable la família usuària del llibre, fent el pagant del llibre malmès (ingressant els diners a la compte de l’ampa) o bé comprant el llibre amb el mateix codi IBAN, per poder-lo reposar.

  • Organització de les festes que es celebrem a l’escola, que son: La Castanyada, Carnestoltes i Fí de curs: coordinant a les famílies de sisè, que col.laboren en les dues primeres festes, preparant entrepans, taules, cadires…

    També col.laborem en les diferents activitats que es realitzen a l’escola: Cantata de Nadales, berenar solidari, festa de Sant Jordi.

  • Gestió Administrativa de:

    – Servei d’extraescolars: realitzant les propostes esportives i lectives per als nens/nenes, lo que suposa la gestió del grup de nens/nenes i del monitor/-a de l’activitat.

    – Servei de menjador:

    * En col.laboració amb una Nutricionista, es realitzen els menús mensuals de l’escola.

    * Contractació del monitoratge del servei de menjador.

    * Compra del material i menjar que es necessari per fer aquesta tasca a l’escola.

    * Gestió Administrativa del servei: trucades telefòniques, gestió comptable, rebuts, factures, laboral.